ArteRezidentiale.Ro

www.arterezidentiale
           Viziunea agentiei noastre este una proaspata, plina de viata - suntem oameni, apoi agenti imobiliari! Pe lânga experienta, dam dovada de receptivitate, integritate, responsabilitate si oferim informatii corecte cu privire la piata imobiliara pentru a va putea îndeplini dorintele si a va câstiga încrederea.

           Din dorinta de eficientizare, piata imobiliara s-a standardizat, iar tranzactiile au devenit simple cifre pe hârtie. Însa, noi am înteles ca ele înseamna mult mai mult de atât. Mai ales când, pentru unii, schimbarea locuintei are loc o data în viata. De aceea, la Arte Rezidentiale accentul se pune pe latura umana asemenea procesului de creare a unei opere de arta, aducând un plus de valoare persoanelor care cauta un camin.
          Ne numim „solutionisti imobiliari” deoarece gasim prin empatie, umanitate si expertiza pentru fiecare client în parte, locuinta perfecta. Tot ceea ce conteaza pentru noi consta în gasirea rapida a celei mai bune solutii de relocare prin care nevoile si dorintele dumneavoastra vor fi îndeplinite.

          Pentru eficientizarea procesului de achizitionare a unui nou camin, vom aplica un nou model de colaborare cu viitorii clienti. Astfel, solutionistul imobiliar îti va construi portofoliul de clienti în functie de bugetul de care acestia dispun pentru o noua locuinta, si nu în functie de o anumita zona a orasului.
Asadar, veti fi însotit în calatoria gasirii locuintei potrivite de catre un singur solutionist ce va va întelege cu adevarat dorintele si preferintele. Comunicând cu o singura persoana, cerintele dumneavoastra vor fi transmise clar, variantele imobiliare potrivite vor fi selectate mai rapid, iar solutia ideala de relocare va fi identificata cu succes.


                                         Noi te ducem acolo !